Laverda Club Nederland

Sinds 1981

Laverda

Clubarchief

Il Motorone

Het archeif met ons clubblad “Il Motorone” zal digitaal beschikbaar komen voor de LCN leden. Met de enorme klus van het digitaliseren is begonnen waarbij eerst de meest recente exemplaren zullen worden gescand. Daarna zullen we terug gaan werken naar de allereerste uitgaven. Er gaat enige tijd over heen maar we zijn er mee bezig. Ook de index zal gedurende de tijd verder worden bijgewerkt met een zoekfunctie voor  titels, schrijvers en onderwerpen.

Laverda Nederland clubblad "Il motorone"

Fotoboeken

Foto zijn altijd een uitstekende mogelijkheid om herinneringen boven te brengen van gebeurtenissen en stemmingen. Het ruim 40 jarig bestaan van LCN zijn veel evenementen vastgelegd waardoor een uitgebreid fotografisch archief is ontstaan van bijeenkomsten wedstrijden en technisch actieve leden.

eems01_tijl4

Mooie verhalen

Verhalen en anekdotes neergepend door leden als reisverslag, bezocht evenement, onderzoek naar een speciaal model, als gedachten spinsel of als professioneel verslaggever. Vaak geven deze verhalen ook een kijkje in de ontwikkeling van een merk Laverda door de jaren.

Pinkstertreffen

Toerritten

Op deze pagina vindt u de routes van de toerritten die zijn verreden of op korte termijn in club verband worden gereden. Zijn er reisverslagen dan zullen ook die hier worden geplaatst. De tochten zijn als track( .gpx) beschikbaar.
De .gpx bestanden zijn als een .zip bestand te downloade.

TR OPT 2021 195

© Laverda Club Nederland: vandaag 4 maart 2024 20:26