Laverda Club Nederland

Sinds 1981

7 en 8 oktober.

Mosseltocht wordt Münsterlandtocht

In Il Motorone werd eerder aangekondigd dat Brielle de bestemming van de Mosseltocht 2023 zou zijn, maar al snel bleek dat het haast onmogelijk is om daar voor een groep van 20 tot 25 Laverdisti passende accommodatie te vinden tijdens het weekend van 7 en 8 oktober.

Treffen Darfeld Münsterlandtocht

Maar we hebben een goed alternatief gevonden ver buiten Zeeland. We haken aan bij een mooi Treffen net over grens. In het Duitse Darfeld (46 km van Winterswijk, 48 km van Enschede) vindt op 7 en 8 oktober het 17e Münsterländer Laverda-Trefffen plaats (https://laverda-darfeld.lima-city.de/index.html)

Gasthaus Feldkamp Münsterlandtocht

Op 1,8 km van het Treffen bevindt zich een geschikt hotel-restaurant, Gasthaus Feldkamp, waar we een optie op 10 kamers hebben genomen (https://hotel-feldkamp.homepage.t-online.de/).

De motoren kunnen hier binnen gestald worden.

Programma

De Münsterlandtocht 2023 is geboren.
Het idee is om ’s morgens rond 10.00 uur te verzamelen bij het Van der Valk hotel in Duiven, waar we na de gebruikelijke kop koffie met iets lekkers een mooie rit door de Achterhoek maken naar het Münsterländer Laverda-Trefffen in Darfeld.
De track van die tocht komt t.z.t. beschikbaar ook op onze website (clubarchief/toerritten).
Daar aangekomen kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje lekker ouderwets ‘’Brommers Kieken’’ en genieten van de gastvrijheid van de organisatoren van dit leuke treffen.

Vanaf 17.00 uur checken we in bij Gasthaus Feldkamp waar we ook gezamenlijk zullen dineren.
Na afloop van het diner is de keus aan deelnemers zelf: je blijft in het hotel, of je gaat lopend of met een taxi naar de feestavond op het treffenterrein.
Een overnachting met ontbijt kost € 110,- voor een tweepersoonskamer, een eenpersoonskamer komt op € 69,-.  Bij halfpension, dus met avondeten (3 gangen menu) komt er € 24,- per persoon bij. Omdat tradities nu eenmaal tradities zijn en mosselen erg lekker, kan er speciaal voor ons ook een mosselmaaltijd geserveerd worden. Dit is dan wel tegen een meerprijs.

Aanmelding

Ik wil jullie hierbij van harte uitnodigen je zo snel mogelijk aan te melden, het liefst per e-mail. Geef daarbij aan of je een twee- of eenpersoonskamer wenst en ook of je voor de mosselmaaltijd of het door het hotel aangeboden 3 gangen menu kiest. Het aantal kamers is niet onbeperkt. Deelname is op volgorde van aanmelding.

Aanmelden kan bij Chris en Lia Abrams, e-mail: chr.abrams@gmail.com.