Laverda Club Nederland

Sinds 1981

Busreis naar beurs Gonzaga 25 t/m 29 mei

Georganiseerd door de Aermacchiclub.

Klik op afbeelding om naar website te gaan

Enkele leden van de Aermacchiclub (inclusief de voorzitter) bezochten de eerste beurs in Gonzaga eind vorig jaar om eens te zien hoe het is. Het was goed verzorgd, gezellig en prima te belopen.
De bus van Van Mook is er weer klaar voor! Vertrek donderdag 25 mei om 18.00 uur vanuit De Meern (opstappen bij Van Mook in Oosterhout kan ook), terug op maandag 29 mei heel vroeg in de ochtend.
We slapen vrijdag- en zaterdagnacht in hotel Mercure Astoria in Reggio (ons vertrouwde hotel), eten op zaterdagavond in het nieuwe restaurant van Don Papi. Vrijdagavond diner op eigen gelegenheid.
Heen- en terugreis slapen in de bus. Onderweg enkele stops; in ieder geval ontbijtstop op vrijdagochtend en dinerstop op zondagavond (eigen gelegenheid).

Er zijn nog plaatsen in de bus. Geef u zo snel mogelijk op bij Ellen de Jong (06-121 58 463, liefst via de mail redactie@aermacchi.nl onder vermelding van uw naam, eerste voornaam in paspoort voluit, geboortedatum en geboorteplaats).

We hopen de bus vol te krijgen! Als we weten dat we voldoende mensen in de bus krijgen, kunnen we u de prijs laten weten. Graag horen we of u mee wilt.